Kursus & undervisning

Kursus & undervisning

Prosign RFID Academy: Styrk dine kompetencer, og få indblik i RFID teknologiens verden.

Med uddannelse følger forståelse – forståelse for de nye muligheder og konkurrencefordele som RFID giver din virksomhed. RFID giver jeres virksomhed mulighed for bl.a. øget automatisering og dermed øget effektivitet, sikring af processer og dermed reduktion af fejl samt fuld sporbarhed på alle emner. For at klare sig i dag har din virksomhed brug for at tænke nyt og bringe sig foran konkurrenterne – med ny viden om mulighederne med RFID får du værktøjerne til at gøre en forskel for din virksomhed, og dermed sikre jeres fremtidige konkurrencefordel.

RFID har i flere år fået stemplerne ”dyrt” og ”virker ikke” – det har muligvis også været korrekt i nogle tilfælde, men oftest er det mangel på viden der får RFID projekter til at fejle eller måske til slet ikke at blive realiseret. Det vil vi gerne gøre noget ved, og vi har derfor lavet Prosign RFID Academy hvor vi tilbyder en række RFID kurser. Her får virksomhedens ledelse og projektledere den nødvendige RFID viden til at træffe de rigtige beslutninger, og samtidig kan virksomhedens ingeniører, teknikere og softwareudviklere få den nødvendige tekniske indsigt til at kunne opsætte og servicere et RFID system med succes.

Prosign RFID Academy tilbyder følgende RFID kurser til beslutningstagere, projektledere, ingeniører, teknikere og softwareudvikle

RFID kurser kan naturligvis skræddersys til det specielle behov din virksomhed måtte have.